Екипът ни се стреми да се грижи максимално добре за нуждите на клиентите и бързо и професионално да разрешава компютърните ви проблеми. Поради новата ситуация въвеждаме някои допълнителни улеснения за вас:

* Дистанционна поддръжка на компютърните ви системи по Интернет посредством програма за отдалечена администрация – това означава, че след като разрешите достъп до вашия компютър, наш специалист ще може да го диагностицира, да извършва профилактика и оптимизация, да конфигурира и настройва вашите програми, да почиства вируси, да извършва обновявания и инсталации на софтуери, а също така и да инсталира принтери, скенери и всякакви други периферни устройства, както и всички други необходими драйвери.

* Вземане от и доставка до адрес – за тези от вас, които предпочитат да не излизат, предлагаме услугата „До врата”. След получена от вас заявка, наш колега ще се свърже с вас за потвърждение и доуточняване, след което ще ви посети на посочения адрес и ще приеме с приемо-предавателен протокол за двете страни компютърната техника за поправка, било то хардуерно или софтуерно. След отремонтиране и разрешаване на проблемите, техниката ви ще бъде върната на адреса в удобно за вас време.

* „Разрешаване на проблема на място” – ако желаете наш специалист би могъл да извърши процедурите по отстраняване на проблема на мястото, където се намира компютърната ви техника. За целта е необходимо предварително да ни изпратите нейна снимка на имейл или вайбър с описание на модела и проблемите, за да направим предварителна оценка и изготвим ориентировачна предварителна оферта.

* Разбира се, както и до сега, сте винаги добре дошли и в сервиза.