Ние от Валоли-М ООД, сме специализирани във проектирането, инсталацията и поддръжката на системи за видеонаблюдение и охрана. Занимаваме се с това от 2001 година и през годините натрупахме много опит. Знаем какво точно правим и как да го правим. Предлагаме само качествени и изпитани продукти с гаранция. Дейността ни е разпространена практически на територията на цяла България.

Имаме стотици изградени обекти с видеонаблюдение. От малки жилища и магазини.


Нашата цел е да предложим винаги качествен продукт и най-добрите услуги, съобразени с европейските стандарти на своите клиенти, задоволяващи напълно техните нужди за момента и за в бъдеще. Ние се стремим да отговорим на Вашите желания и да разрешим проблемите които срещате, ЗА ДА НАПРАВИМ ЖИВОТА ВИ ПО-ЛЕСЕН И ПО СИГУРЕН!

Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване на всеки осъществен от нас проект. Благодарение на висококачествените стоки и услуги, които предлагаме, както и на добрите препоръки от настоящите ни клиенти, разширяваме дейността си много бързо.


Във фирмата работят млади и перспективни специалисти с отлична професионална квалификация, готови да разрешат различни проблеми и да реализират идеите на нашите клиенти. Фирмата асемблира, ремонтира и поддържа компютърни системи и мрежи.

Коректни услуги

Качествени материали

Отдадени

Доволни клиенти

Всяка година се подбират най-иновативните и надеждни продукти на пазарите за сигурност и противопожарна защита под егидата на най-големите европейски изложения “IFSEC International” и “FIREX International”. На 22 ноември 2017 г. беше връчена тазгодишната награда “Алармен продукт на годината”. За първи път в историята на “Наградите за отлични постижения в областта на сигурността и противопожарнаta защита”, лавровният венец отиде за производителя от Източна Европа в ръцете на Ajax Systems. Тази награда е още едно доказателство, че всеки ден Ajax проучва начини да направи живота на хората по-безопасен.

Нашите приоритети са:

  • Да предлагаме продукти с най-високо качество и надеждност.

  • Да поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

  • Да сме бързи и безупречни в доставките, услугите и сервизното обслужване.

  • Да поддържаме значителни складови наличности и незабавни доставки.