Възстановяване на данни

Бързо | Дискретно

Харддискът е сред най-уязвимите компоненти на компютри и лаптопите. Някои модели, стига да се използват без прекомерно натоварване и в нормалните температурни граници, могат да ви служат до десет години и дори повече. Но в повечето случай производителите гарантират до 3 години безпроблемна експлоатация, като всеки по-дълъг срок вече ще зависи от късмета ни.

Повредата на твърдия диск сама по себе си не е голяма трагедия, тъй като цените са ниски, в сравнение с останалия хардуер – процесор, дънна платка и оперативна памет. Това, което представлява проблем, е, че за един миг можем да изгубим всичките си работни и лични файлове, кореспонденцията през имейл и чат програми, настройките на операционната система и другия софтуер. Ако не сме си създали навик да правим периодичен бекъп на ценните си колекции и даже на цели делове от информационния носител, ще се наложи да търсим решения за възстановяването им. Ние можем да помогнем в това ви начинание.

Попитай за цена
  • Изтрити дялове
  • Форматирани дискове
  • Загубени дялове
  • Реконструиране на масиви
  • Изтрити / загубени файлове
Отлично обслужване. Бързо и коректно решаване на задачите. Удоволствие да се работи с тях. Безупречно отношение и доверие.
УниБИТ

Денис Кънев

Координатор информационни технологии, УниБИТ
Добро обслужване и професионално отношение. Бързо справяне с проблемите. За в бъдеще бихме работили пак с тях.
Технически университет

проф. В. Обретенов

Завеждащ катедра "Водни турбини", ТУ-София